Follow

Happy New Year!

 
GOTT NYTT ÅR på er mina fina läsare! 
 
Har ni haft en bra dag hittils? Jag känner verkligen i hela mig att detta kommande året kommer bli så bra och jag tar med mig positiv energi, positiva tankar och nya krafter. Idag är dagen då många avger sina nyårslöften och sätter upp mål för sig själva. Jag tror verkligen på att man ska försöka göra varje dag till så bra man kan, oavsett om det är en tisdag i juni eller om det är nyårsdagen. Det behövs egentligen inte något "nytt år" för att man ska känna att man kan göra en förändring i livet. Det gäller att bara bestämma sig, vilken dag som helst! Man behöver inte vänta på det rätta tillfället eller på nyårsdagen för att "börja med sitt nya liv". Det kan snarare skapa press på att lyckas och att man går ut för hårt. Jag brukar inte sätta upp för stora mål, eller många, och ibland sätter jag inte upp mål alls. 
 
Med mål eller inte så tycker jag verkligen det ska bli skönt med en nystart. För det är vad ett nytt år innebär för mig. Jag ser det som en 365 sidors bok fylld med blanka, tomma sidor som är redo att fyllas. I år känner jag att jag har friheten att göra det jag vill och att också våga göra det jag vill. Jag har skrivit ner några saker som jag vill göra eller som jag ska tänka på extra mycket detta året. Men jag kommer ändå ta en dag i taget, tänka positivt, försöka leva i nuet så gott jag kan och framförallt njuta av livet! Jag en helt annan syn på vad som är viktigt än jag hade förra året och jag känner mig själv så mycket bättre. Jag ser tillbaka på året som gått med ett leende när jag tänker på alla de fina stunderna som jag upplevt. Jag vinkar hejdå till 2014 och välkommnar 2015 med öppna armar! Det här ska bli ett bra år, det har jag bestämt!
 
Jag vill också säga tusen tack till alla er som följt med mig här på bloggen under hösten. Det har verkligen varit så roligt och jag hoppas att ni fortsätter hänga med i fortsättningen också! Tack snälla för era fina kommentarer, tips, ord och tankar. Ni är guld värda ska ni veta och ni motiverar mig att fortsätta blogga. Puss och kram på er fina ni, nu tar vi 2015 med storm! ♥  
1 kommentar
Hälsa